bet365 pariuriwebsite bet365bet365 bonus

Nicolas Combat

Suntem responsabili pentru viitorul dumneavoastra!

Cefora Business School este o scoala. Ea poarta o responsabilitate: viitorul tinerilor. De aceea, punem totul in practica pentru a da fiecarui tanar nu numai o meserie, dar si o adevarata capacitate de integrare profesionala care sa ii asigure cea mai buna sansa de recrutare in intreprinderi.
Care este modelul Cefora ?
Cefora Business School propune pentru prima data in Romania un tip de formare profesionala de nivel superior (in alternanta). Modelul aplicat de catre scoala noastra este modelul francez , iar motivele preluarii acestuia sunt simple: o metdologie specifica si un continut pedagogic perfect adaptat nevoilor organizatiilor, o diploma obtinuta ce permite formarea de profesionisti pentru sectorul middle si top management din cadrul organizatiei, posibilitatea de a propune formari profesionale in alternanta.
 
Credem ca mizele atat pentru organizatii cat si pentru tineri, si mai ales pentru societatea romaneasca in ansamblu, sunt astazi mult prea importante si nu ne putem permite sa asteptam ipoteticele reforme, ci trebuie sa ne asumam raspunderea de a le provoca. Dorinta noastra este de a prezenta o schema simpla, cunoscuta si recunoscuta, pe care ministerele implicate ar putea sa o accepte simplu si rapid. De ce sa ne complicam cand putem face totul mult mai simplu.

Un proiect de integrare specializata

Obiectivul: angajarea dumneavoastra

Inca de la sosirea dumneavoastra, Cefora Business School  pune in aplicare o strategie de integrare profesionala personala pentru fiecare dintre tineri.  

Tutorele de stagiu

Fiecare cursant este urmarit individual in timpul formarii sale de catre un consilier de formare. Un ghid de legatura este disponibil pentru a asigura o perfecta coordonare pedagogica intre partenerii de formare: scoala si intreprinderea.  

Un mediu de intreprinderi partenere

Intreprinderile partenere Cefora formeaza o retea de firme special selectionate pentru calitatea formarii si dedicarii lor. Apropierea de un mediu specific intreprinderilor ofera tinerilor conditiile necesare pentru o invatare perfect adaptata nevoilor lor.
 

O pedagogie moderna

Mijloacele intreprinderilor

Pentru ca achizitia de tehnologie sa fie inca utilizata de catre intreprinderi, formarile de la Cefora Business School fac apel direct la multimedia si la formarile on-line: portaluri colaborative, forum-uri, baze de date, e-learning , retea wi-fi la dispozitia tinerilor.

Echipa pedagogica

Profesorii de la Cefora Business School au o experienta reala atat in domeniul profesional cat si in cel pedagogic. Instruirea lor este completata de-a lungul anului de interventia regulata a profesionistilor din exterior care vin sa transmita direct din experienta lor.

Ritmul alternantei

Toate formarile sunt repartizate intre cursuri urmate la scoala si stagii in intreprinderi. Acest ritm de formare in alternanta permite cursantilor sa puna in practica cunostintele lor pe teren.. Aceasta solutie reprezinta, de asemenea, o ocazie de a incheia contracte fructuoase de viitor cu intreprinderile partenere.
 
biletul zilei de azi biletul zilei de azi de la oddstake.com pariuri sportive online