Business Training

null

Pregătiți-vă echipele pentru a lucra unitar având performante înalte și întotdeauna pregătite sa ofere răspunsurile și soluțiile optime, rapid , chiar și în condiții de stres .

Team Building

null

Orele petrecute alături de colegii de birou duc la prietenie și target-urile sunt atinse prin cooperare.

Lifestyle

null

Zilele sunt mult mai frumoase dacă ai zâmbetul pe buze.

Solutie unica in Europa

După mai bine de 10 ani de activitate de Business Training si peste 4500 de cursuri pe an , My Cefora Book a fost creata pentru a schimba experienta de training și de a livra rezultate reale.

 • Creste participarea activa la training
 • Validarea și afișarea în timp real a răspunsurilor la teste și jocuri
 • O rata mai mare de concentrare
 • Monitorizare în timp real pentru angajator
 • Profil de administrare pentru trainer / cursant.
 • Posibilitate personalizare profil ( date contact, poza, status ) .
 • Interacționare directa cu trainerul .

Povestea și echipa noastră

     Cefora Training sprijină echipele companiilor de succes venind în întâmpinarea acestora cu soluții moderne.

Înființată de Nicolas Combat în anul 2006 ca societate-ramură a Școlii franceze Cefora Business School , Cefora Training propune o gamă completă de training și teambuilding, susținută de o echipă de peste 40 de traineri profesioniști în întreaga țară.

După mai mult de un deceniu de experiență și studiu în perfecționarea calității în livrarea de training, Cefora Training lansează în 2015 aplicația My Cefora Book, un tool ce revoluționează acest domeniu, asigurând creșterea implicării și competitivității participanților dar mai ales oferind companiilor posibilitatea de monitorizare concretă a evoluției în timp a echipelor.

Adaptabilitatea programelor de training la cerințele clientului, analiza riguroasă dinaintea implementării sesiunilor, urmărirea rezultatelor așteptate în urma fiecărei activități organizate și mai ales o echipă unită și proactivă în fața clienților, sunt doar câteva dintre elementele care au contribuit la creșterea continuă a Cefora Training și de asemenea, reprezintă motivele pentru care clienții noștri aleg să le fim alături.

 • null

  Nicolas Combat

  President & Founder

  Click pentru contact prin

Urmăriți-ne pe rețelele sociale

                                          Cei care au încredere în noi